Bokrecension- tankeläsaren

Hej!

Hur mår ni? Jag mår fint. Idag har jag tagit det lugnt men jag har fått iväg ett mail till min lärare om vilken bok jag ska ha till kursen så vi får se vad nivåtestet visade. Får veta imorgon. Sedan har jag spelat in en video samt redigerat den och lagt upp den. Så en lugn dag men fått det viktigaste gjort och det var mailet. Nu ska jag ge er en bokrecension för igår kväll läste jag ut boken.

Handling:

Handlar om Katsa som är en särling med en speciell gåva. Hon tillhör en av de 7 kungadömmerna och får göra uppdrag åt sin kung. En dag så kommer det en prins till hennes hov. Prinsen heter Po och han är på fot för att leta efter sin farfar. Han hittas vid Katsas hov och Po och Katsa blir snart nära vänner. Hon och Po övar på att slås medans Pos farfar återhämtar sig. Efter ett tag ska Po åka vidare och leta reda på vem som gjorde illa hans farfar och Katsa bestämmer sig för att följa med och hjälpa honom. Deras resa blir en lång en men mycket händer mellan dem. Saker som Katsa aldrig hade tänkt sig. Jag tycker att boken var bra lite seg ibland men boken är klart läsvärd och den är indelad i 3 delar och mot slutet av andra och början av 3 delen så blev boken bättre och mer spännande. Denna serie är fristående.

Gillar man fantasy och games of thrones så gillar man nog denna bok. Nu ska jag försöka jobba med bloggen och sedan får det nog bli en dusch ikväll. Skulle ni vilja se en testar video?

Delar min senaste video här nere👇

Kram/Amanda

11 reaktioner till “Bokrecension- tankeläsaren

 1. Åh, jag har verkligen supersvårt för fantasy och ”påhittade” genrer. Läste uteslutande verklighetsbaserat fram tills för något år sedan och nu slinker deckare också ner. Men kul att se att vi är så olika!

  Gilla

 2. Skönt att du fått gjort det som var viktigast för dagen, hoppas att läraren svarar snabbt då. 🙂 Jag har aldrig sett Game of thrones faktisk, är nog senast av alla. Jag gillar dock fantasy så tror den här trilogin passar mig. 🙂

  Gilla

 3. Skönt med en lugn dag. Jag mår bra tack!
  Jag önskar verkligen att jag läste mer för de mesta du tipsar om låter bra tycker jag.
  Jag ser gärna en testar video!

  Gilla

 4. Jag gillar Game of thrones och fantasy så det låter ju som något för mig då 😉
  Är dock lite allergisk om en bok blir halvseg mitt i. ☺️
  Tack för recensionen!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s