Bloggen blivit lite lidande

Hej!
Hur mår ni?
Denna vecka har det varit tyst från mig och bloggen har blivit lidande. Denna vecka har humöret gått lite upp och ner. Tisdags var en bra dag som jag skrev, måndagen var bara seg och jag trött medan. Onsdagen bara kändes tom. Eller jag kände mig tom och orkeslös.
Jag lider inte alls lika mycket av ångest längre kan säga att idag har jag mer dagar som är bra än fylld med ångest. Men ibland kommer det en period som denna vecka som ångesten är mer påtaglig. Och eftersom jag så sällan har ångest nu så glömmer jag bort hur det är lite. I onsdags hade jag ingen energi eller lust med något. Detta har inget med att det är en pandemi. Jag har haft ångest före och detta är nog bara kroppen och psyket som hade en nedåtgång. Jag är glad att jag mår mycket bättre, men min psykolog sa att jag aldrig riktigt kommer bli av med ångesten. För ALLA har vi både dåliga och bra stunder. Oavsett om vi har ångest eller inte. Därav har bloggen legat nere mycket av veckan.
Men vad har jag gjort då? Jo lyssnade klart på en ljudbok i onsdags och även kollade klart på säsong 7 av Arrow på netflix på kvällen.

Detta är ljudboken som jag lyssnade klart på tror detta kommer bli en av de bästa böckerna för 2021. Vill ni ha en recension?
Idag och igår så har jag mått bra, lite trött men det känns som jag är på väg upp igen. Har även insett att jag behöver jobba på min självkänsla och självförtroende lite så det kan nog vara det med som spökar. Anledningen till att jag skriver detta är för jag vill vara ärlig. Tycker inte om när folk bara tar med de bra stunderna utan vill att det ska vara realistiskt så därför skriver jag detta. Jag har levt med ångest, har ju berättat en del om det på bloggen, och kommer nog göra det resten av livet mer eller mindre. Men nu vet ni varför det har varit tyst och bloggen blivit lidande. Nu tar vi nya tag!
Kram/Amanda

25 reaktioner på ”Bloggen blivit lite lidande

  1. Det är viktigt att lyfta. Att det är helt OKEJ att må sådär ibland. Så det är bra att du skriver om ditt mående ❤️. Vi alla har bra & dåliga dagar!
    Skönt att du får ångest mer sällan nu 🙂.

    Jag vill gärna läsa en recension om boken 🙂.

    StyrkeKram❣️

    Gillad av 2 personer

  2. När ja mår riktigt dåligt så sluta ja bara skriva tvärt och de är fan illa med tanke på att ja älskar att blogga o bästa ställer att ventilera är ju faktiskt i bloggen så har ändå tagit tag i de trots dåliga dagar o bloggar iaf 🙂 Hoppas du mår bättre nu

    Gillad av 2 personer

Lämna en kommentar